Σελίδες

WELCOME TO PHOTO-GAMES (LIGHT - GAMES) AND THANK YOU FOR YOUR VISITING !!!

The Door

The Door

About


Αρχές δεκαετίας του 80, παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τον αδερφό μου αγοράζουμε την πρώτη μας φωτογραφική μηχανή. Οι πρώτες μας φωτογραφίες ήταν σκέτη πανωλεθρία.
Μέσα δεκαετίας του 90, Θεσσαλονίκη πλατεία Τερψιθέας, δυο φίλοι μου παρακολουθούν ένα σεμινάριο φωτογραφίας στο δήμο Θεσσαλονίκης, αγοράζουν έναν μεταχειρισμένο ασπρόμαυρο εκτυπωτή και είμαστε μέσα σε ένα  δωμάτιο 3Χ3,5 με κλειστές  κουρτίνες και μια κόκκινη λάμπα να ανακατεύουμε χημικά για την στερέωση και την εκτύπωση  των φωτογραφιών.
Οι μηχανές μας, 2 Zenith που αγοράσαμε  στην Πλατεία Αριστοτέλους από ομογενείς που τις φέρναν τότε από την Ρωσία σε προσιτές τιμές ακόμα και για μας.
Τέλη Δεκαετίας 2000,έχω στα χέρια  μου μια Canon 450D της Ψηφιακής εποχής πια, έναν Υπολογιστή και όρεξη για δουλειά. Γνώση προστίθεται συνεχώς και αυτό επηρεάζει τόσο τα θέματα  όσο και τον τρόπο που φωτογραφίζονται ή επεξεργάζονται στον Υπολογιστή. Για τον λόγο αυτό πολλές φωτογραφίες καταργούνται ή επεξεργάζονται ξανά και προστίθενται στις ίδιες αναρτήσεις όπου πρώτο-παρουσιάστηκαν
Δείτε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ "Η ΑΝΝΑΓΕΝΗΣΗ"

Ιστορία της Φωτογραφίας

Ιστορία της Φωτογραφίας
ondragstart = "επιστρέφουν false" onselectstart = "ψευδή δήλωση"